Nieuws

04/07/2016

Samenwerking Afvalzorg en Sortiva

Vanaf 1 juli werken Afvalzorg en Sortiva samen op locatie De Liede in Vijfhuizen. Hiervoor starten zij het bedrijf Groen & Grond Combinatie vof dat zich gaat richten op de recycling van grond, groen, RKG-slib en veegvuil. Op deze manier bundelen beide bedrijven hun expertise en kunnen zij zich richten op hun gezamenlijke ambitie; het uitbreiden van de recycling activiteiten in de Randstad.

De Liede

Sortiva voerde tot dusver haar groenrecycling activiteiten uit op locatie Halfweg en is onlangs verhuisd naar de centraal gelegen, goed bereikbare locatie De Liede. Afvalzorg is op deze locatie al jarenlang actief met de recycling van grond, groen, RKG-slib en veegvuil. De samenwerking in Groen & Grond Combinatie was dan ook een logische stap. Sortiva blijft onder eigen vlag op locatie De Liede haar overige recyclingactiviteiten uitvoeren, zoals onder andere bouw- en sloopafval en A-, B-, en C-hout. De andere bedrijfsactiviteiten die Afvalzorg op De Liede uitvoert, richten zich op de verwerking van diverse bouwstoffen.

Bundeling van expertise

Door bundeling van kennis versterken beide bedrijven elkaar en worden ze een belangrijke speler in de Randstad. Afvalzorg en Sortiva werken al langer samen in Grondbank West-Friesland. Door de oprichting van Groen & Grond Combinatie breidt de samenwerking zich verder uit.

Groen & Grond Combinatie - Schakel in een circulaire economie
© Copyright - Groen & Grond Combinatie