Nieuws

Opening tweede locatie in Middenmeer

De Groen & Grond Combinatie heeft begin januari een nieuwe vestiging op locatie Wieringermeer van Afvalzorg in Middenmeer geopend. Op deze locatie kunnen bedrijven en overheden terecht met al hun veegvuil, RKG-slib en grondstromen. Ook kunt u op de locatie nieuwe producten afhalen zoals stopzand en aanvulgrond.

Sinds 2014 werkt Groen & Grond Combinatie al op locatie De Liede in Vijfhuizen. Op deze locatie verwerken we grondstromen en groenafval tot hoogwaardig groen- en grondproducten. die ook kunnen worden afgenomen. Ook vindt op De Liede recycling van veegvuil en RKG-slib plaats. 

Met de tweede locatie in Middenmeer bieden we een optimale logistieke oplossing voor onze klanten. In de loop van 2019 wordt de dienstverlening op de locatie in Middenmeer verbreed. U kunt dan ook  andere stromen aanleveren voor recycling én een breder assortiment producten afnemen.

208073